de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit
  • OVER ONS
  • LA VIE EN SKI
  • ONZE BELOFTE
  • TOTAALPAKKET

OVER ONS

ANIMØ is in 2020 opgericht door skiliefhebbers met een gedeelde passie voor skiën en stijl. Wat blijkt? Skibrillen zijn voor veel mensen maar bijzaak. Goggle gaps, een verkeerde lens als het sneeuwt óf designs die niet matchen met outfits. In één woord: zonde. Dat kan anders. Nee, móét anders. Beter. Stijlvoller. ANIMØ is waar stijl en kwaliteit samenkomen. Alles draait om die ultieme combinatie. En die is voor iedereen anders. ANIMØ zorgt ervoor dat elke skiër een statement kan maken. Wat je stijl ook is. Verschillende designs. Voor verschillende mensen. En momenten. Voor de first tracks, maar ook voor die ‘nog ééntje dan’.

Een skimerk dat niet bang is om een statement te maken.

LA VIE EN SKI

Ahhh, wintersport. Verse sneeuw, het ruisen van de wind en de zon in je gezicht. En dat alles in goed gezelschap. Maar hoe laat je die sneeuw nou het lekkerst kraken? Precies, op ski's. Skiën is een lifestyle.

Bij ANIMØ vieren we het skileven in stijl. La Vie En Ski.

ONZE BELOFTE

Jouw skibril moet een statement zijn. En ook nog eens van de allerbeste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat je jouw leven lang kunt vertrouwen op je uitrusting. Wij weten wat stijlvol is. Vandaag én morgen. Maar hebben ook de skills in huis om een bril te maken die voldoet aan de hoogste technische standaard. Wij geloven dat wij de beste skibril kunnen maken. Voor welke afdaling dan ook. 

Daarom bieden we levenslang garantie op onze frames en straps. Ook een lens die beslaat of 'lek' is, vervangen we. Gratis. 

We brengen stijl en skills samen en maken zo de beste skibril

TOTAALPAKKET

ANIMØ doet het anders, door het complete pakket standaard aan te bieden. De allerbeste skibril, inclusief een slecht-weer lens, hardcase en twee lensbeschermers.

ANIMØ wil namelijk dat iedereen samen het maximale uit zijn wintersport kan halen. Samen, natuurlijk. We stoppen namelijk altijd twee lensbeschermers in je pakket, zodat ook de bril van je buddy beschermd is. Wel zo sociaal.

Het stopt namelijk niet bij een bril. Je krijgt standaard het complete pakket.